Bakljada "grobara" na treningu Partizana (VIDEO)

Navijači Partizana motivisali su svoje igrače uoči ključnog meča ovog dela sezone sa Jang Bojsom u četvrtak.

Izvor: AK

Sreda, 22.11.2017.

18:41

Bakljada
Foto: Screenshot

"Grobari" su u sredu uveče tokom treninga srpskog šampiona u SC Zemunelo napravili veliku bakljadu dok se sa zvučnika orila pesma "Skači, igraj, napadaj".

Partizan u četvrtak dočekuje švajcarski Jang Bojs od 21:05, a pobedom bi se crno-beli plasirali u drugu fazu takmičenja i igrali na proleće u Evropi prvi put posle 13 godina.

U Humskoj su uoči ovog meča zabrinuti da bi navijači mogli da pruže podršku bivšem generalu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću koji je u sredu osuđen na doživotnu robiju od strane Haškog tribunala za ratne zločine.

Partizan je redovno na "tapetu" UEFA zbog navijača, a posebno kada oni prekrše pravila u vezi sa političkim parolama koje su nažalost česte na srpskim navijačkim tribinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: