Jokić: Biće Bogdan sjajan; Bogdan: Jokić poseban

Protekle noći gledali su srpski okršaj na NBA parketu nakon koga su Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović pohvalno pričali jedan o drugom.

Izvor: AK

Utorak, 21.11.2017.

16:23

Jokić: Biće Bogdan sjajan; Bogdan: Jokić poseban
Foto: Getty images

Denver Nagetsi su predvođeni dabl-dablom Jokića od 16 poena i 14 skokova savladali Sakramento Kingse 114:98, za koje je Bogdanović postigao deset poena uz tri uhvaćene lopte.

"Lepo je imati na terenu nekoga iz tvoje zemlje i igrati protiv njega. Interesantno je što možete pričati s njim. To je lep rivalitet, sjajan osećaj. Bogdanoviću je potrebno malo vremena da se adaptira, kao i meni u prvoj sezoni. Biće on sjajan u NBA, mora da se navikne na odbranu i na udaljeniju "trojku". Potrebno mu je samo vreme", rekao je Jokić.

Bogdanović je drigi meč u nizu imao dvocifren učinak, a prosek mu je 8,9 poena uz 2,4 skokova i 1,6 asistencija u ruki sezoni.

"Igrao sam protiv njega u Srbiji i odmah mi je bilo jasno da je ogroman talenat. Poseduje osećaj za igru poput plejmejkera. To je retkost za centra, zahvaljujući toj košarkaškoj inteligenciji je i poseban u NBA", rekao je Bogdanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: