Tošićev autogol, "Penaldo" i Ramosove makazice

Liverpul je gubio, preokrenuo pa izgubio prednost, Duško Tošić je dao autogol, a Serhio Ramos je pogodio makazice, Siti je demonstrirao moć, a Ronaldo klasu.

Izvor: B92

Sreda, 13.09.2017.

22:52

Tošićev autogol,
Getty Images

Sve to i još više viđeno je u osam utakmica četiri grupe E, F, G i H Lige šampiona.

Holanđani već neko vreme nisu opasan faktor u Ligi šampiona. Na to je podsetio Mančester Siti sa 4:0 protiv Fejenorda u Roterdamu.

Građani su kroz poznati lučki grad protutnjali još u prvom poluvremenu u kome su dali tri gola Fejenordu. Stouns, Aguero i Gabrijel Žesus su već do 25. minuta obezbedili munjevitih 3:0, a da bi u drugom poluvremenu Stouns posle dodavanja De Brujnea samo potvrdio već sigurnu pobedu mančesterskih plavih.

Dva gola glavom Stounsa, jedan posle lepe akcije i dodavanja Vokera za Aguera i još jedan uz malo sreće za Žesusa, sasvim dovoljno da "Građani" mirni mogu kući. Real Madrid je u laganom ritmu slavio sa 3:0 protiv APOELA. Dva gola je dao Portugalac Kristijano Ronaldo. Prvi put u 12. minutu na asistenciju Gareta Bejla.

Navijači Barselone Portugalca često vole da zovu "Penaldo", a posle 51. minuta dobili su jedan izgovor za to.

Ronaldo je posle penala u 51. minutu postao jedini u istoriji sa 12 datih penala u Ligi šampiona. Zanimljivo je da jedan gol manje ima Lionel Mesi.

Serhio Ramos je treći gol Reala dao u 63. minutu kada je Serhio Ramos pogodio makazice. Duško Tošić bio je jedini "strelac" za Porto u pobedi njegovog Bešiktaša 3:1. Srpski igrač je postigao auto-gol u 21. minutu i to je bio jedini pogodak koji je Porto imao. Do tada je Bešiktaš već vodio, a kasnije je samo povećao vođstvo.

Sevilja je bila na dobrom putu da pobedi Liverpul. Sve je krenulo kako treba kada je Ben Jeder pogodio u petom minutu. Izjednačio je Firmino u 21. minutu, preokrenuo Salah u 37. a Liverpul nije iskoristio momentum da dođe do pobede.

Momci Jirgena Klopa su kapitulirali u 72. minutu gol je postigao Korea, a posle crvenog kartona Gomešu, 'Redsi' su igrali sa igračem manje u nadoknadi vremena. Sačuvali su mrežu, a do kraja je ostalo 2:2.

Slovenački Maribor je došao do velikog boda protiv Spartaka iz Moskve 1:1 nakon meča koji će ostati obeležen tučom između navijača Maribora i policije.

Prošlogodišnji polufinalista Monako je odigrao 1:1 sa Lajpcigom, Šahtjor je slavio protiv Napolija sa 2:1, a Totenhem protiv Borusije sa 3:1 uz dva gola Harija Kejna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: