VIDEO Eksplozija Pionira na trojku Hečera

Ključni trenutak pobede Partizana nad Crvenom zvezdom (86:81) dogodio se minut i 25 sekundi pre kraja meča.

Izvor: AK

Ponedeljak, 06.02.2017.

12:52

VIDEO Eksplozija Pionira na trojku Hečera
Foto: StarSport

Vilijem Hečer je predvodio napad Partizana, Vanja Marinković je stao u blok Čarlsu Dženkinsu, a Amerikanac crno-belih se neočekivano, 17 sekundi pre kraja napada, "podigao" na devet metara od koša i pogodio.

Pionir je eksplodirao jer je ova trojka bukvalno rešila meč, crno-beli su stekli nedostižnih sedam poena prednosti i meč rutinski preveli kraju.

"Dobro je izgledalo. Vidite, vaš posao je da pišete šta god želite posle utakmice, ali svi ovde znaju kako sam igrao u poslednjih mesec dana. Znao sam po izlasku iz bloka da ću šutnuti, jer verujem u sebe više nego što drugi veruju u mene", rekao je Hečer.

Partizan je naneo Zvezdi prvi poraz u sezoni u ABA ligi i okonačo njen niz nepobedivosti koji je trajao duže od godinu dana u regionalnom takmičenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: