Engleski mediji: Murinjo ne računa na Švajnija

Žoze Murinjo rešio je da rekonstriuše ceo tim, pa se pominje da bi mogao otpustiti nekoliko igrača koji su prošle sezone nosili dres 'Đavola'.

Izvor: SM

Petak, 29.07.2016.

00:21

Engleski mediji: Murinjo ne računa na Švajnija
Getty Images

Prema pisanju Dejli Mejla, Bastijan Švajnštajger je jedan od devetorice koji će najverovatnije napustiti Old Traford.

Nemac je prošlog leta iz Bajerna prešao u Junajted za sedam miliona funti, ali je zbog povrede odigrao samo 18 utakmica u Premijer ligi.

Adnan Januzaj, Kameron Bortvik-Džekson, Tim Fosu-Mensah, Vil Kin, Tajler Bleket i Pedi Meknera dobijali su šansu kod bivšeg menadžera Luja van Gala, ali kod 'Posebnog' nema mesta za njih.

Andreasu Pereiri i Džejmsu Vilsonu savetovano da potraže klub u kome će igrati na pozajmicu i sticati iskustvo, kako bi u budućnosti opet konkurisali za prvi tim "crvenih đavola".

Na Old Traford su ovo leto došli Zlatan Ibrahimović, Henrih Mhitarjan i Erik Baili, a očekuje se dolazak Pola Pogbe iz torinskog Juventusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: