Alegri: Nije mi se dopadao vazduh oko Juventusa

Trener Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da je sa pravom strepeo pred početak nove sezone u Seriji A, ali da sada situacija izgleda mnogo bolje.

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 30.11.2015.

09:41

Default images
Beta/AP Photo/Paolo Lazzeroni

Juventus je u nedelju pobedio Palermo u gostima sa 3:0 i tako se približio prvoplasiranom Interu na samo šest bodova.

‘Stara dama’ imala je katastrofalni početak sezone u kojoj je u prvih osam kola ostvario samo dva trijumfa.

Kada sam rekao da mi se ne dopada vazduh oko Juventusa letos, to je zato što su neki ljudi osetili da, posle četiri godine dominacije u Seriji a, znači da samo možemo da izađemo na teren i pobedimo. Zbog toga smo se mučili mesec i po dana, a onda su svi shvatili da moramo da se snažno borimo i radimo za svaki bod“, rekao je Alegri.

Trener Juvea uspeo je da pokrene ekipu koja je u poslednjih šest utakmica u Seriji A ostvarila pet pobeda.

„Ekipa je sposobna da uči različite sisteme i pristupe, ali moramo i dalje da napredujemo. U ovom trenutku vidimo da smo fizički bolji, oštriji i možemo da promenimo tempo igre u pravom trenutku. Jedini problem bio je što smo loptu prepuštali jeftino“, naveo je on.

On se potom osvrnuo i na meč protiv Palerma.

„Bila je ovo dobra partija što se tiče intenziteta, posebno što je došla tako brzo posle izazova u Ligi šampiona, u vidu Mančester Sitija“, zaključio je Alegri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: