Mijailović dobio CZ, vraća se u tim

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije presudila je u korist Nikole Mijailovića u njegovom sporu sa Crvenom zvezdom.

Izvor: JT

Petak, 27.03.2015.

10:36

Default images
Starsportphoto

’Crveno-beli’ su odlučili da jednostrano raskinu ugovor sa nekadašnjim kapitenom, a kao razlog su naveli kršenje klupske discipline.

Međutim, Mijailović je tužio klub, a Disciplinska komisija je odbila je odluku kluba sa obrazloženjem da nema utemeljenje u propisima fudbalske organizacije.

To ujedno znači da Mijailović treba da se vrati u tim Nenada Lalatovića.

Podsetimo, Crvena zvezda je pokrenula disciplinski postupak protiv Mijailovića zbog kršenja klupske discipline i sukoba sa Milošem Bosančićem. Međutim, pravi razlog zašto je on nedugo zatim i izbačen iz tima bila su anonimna pisma, čiji je navodno on potpisnik, u kojima su iznete teške optužbe na račun Zvezdana Terzića, generalnog direktora kluba. Usledila je suspenzija, zatim disciplinski postupak i na kraju raskid ugovora na štetu igrača.

Posle odluke disciplinskih organa FSS sve odluke Zvezde su postale nevažeće i Mijailović ima pravo da se uključi u trenažni proces.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: