Mišković: Neću dati novac Zvezdi

Finansijer Napretka iz Kruševca Marko Mišković rekao je da nema nameru da se vrati u Crvenu zvezdu.

Izvor:

Sreda, 04.03.2015.

17:23

Default images
StarSport

"Neistinito je pisanje da je bilo bilo kakve priče oko mog ponovnog dolaska na 'Marakanu'. Moja budućnost je vezana isključivo za Fudbalski klub Napredak i za razvoj mladih igrača u kruševačkom regionu", rekao je Mišković za zvanični sajt Napretka.

Mediji su preneli da sin biznismena Miroslava Miškovića planira da finansijski pomogne Crvenoj zvezdi tako što bi dao novac za evro-licencu, što iznosi oko 11 miliona evra.

Marko Mišković je od 2006. do 2009. godine bio finansijer Crvene zvezde, a napustio je funkciju u klubu iz Ljutice Bogdana kada je saznao da delegati crveno-belih na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije nisu glasali protiv izbora Tomislava Karadžića na mesto predsednika FSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: