Venger: Ko zna, možda osvojimo LŠ

Menadžer Arsenala Arsen Venger ocenio je da bi njegova ekipa ove sezone mogla da napravi iznenađenje i osvoji Ligu šampiona.

Izvor: JT

Sreda, 01.10.2014.

13:29

Default images

“Pre 15 godina bilo je drugačije u Ligi šampiona. Sada je najveći broj kvalitetnih igrača skoncentrisan u samo nekoliko klubova. Većina navijača vidi četiri kluba kao favorite za osvajanje Lige šampiona. Mi nismo u toj grupi, ali fudbal je čudan i nepredvidiv. Prvi cilj je plasman u osminu finala, za posle ćemo da vidimo”, rekao je Venger.

Francuski stručnjak u Arsenal je došao 1996. godine, a do sada mu je u Lige šampiona najveći uspeh bio plasman u finale deset godina kasnije. Arsenal je te 2006. u finalu izgubio od Barselone sa 2:1, iako je imao gol prednosti.

Ove sezone ‘tobdžije’ su u prvom kolu elitnog takmičenja izgubile od Borusije u Dortmundu sa 2:0, a od 20.45 dočekuju Galatasaraj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: