Trojica Srba u poteri za EL

U utorak u Ostendeu počinju kvalifikacije za preostalo upražnjeno mesto u grupnoj fazi Evrolige, a glavni favorit je Uniks.

Izvor: SO

Ponedeljak, 22.09.2014.

09:45

Default images

Tim iz Kazanja, koji je prošle sezone igrao u finalu Evrokupa, sastaje se u sredu od 20.45 sa Zijelonom Gorom, koja je prošle sezone debitovala u elitnom takmičenju.

Istog dana od 18 sati na programu je okršaj Hapoela iz Jerusalima i češkog Nimburka, a u utorak se sastaju Riga – Strazbur i Ostende – Asvel.

Nekoliko srpskih košarkaša boriće se da sledeće sezone zaigra u Evroligi – Tadija Dragićević (Strazbur), kao i Dušan Đorđević i Veselin Petrović (Ostende).

Krilni centar Uniksa Kostas Kajmakoglu svestan je da je njegov tim favorit u kvalifikacijama za Evroligu, ali da to mora i da dokaže na parketu.

Pobednik kvalifikacija igraće u A grupi Evrolige zajedno sa Real Madridom, Anadolu Efesom, Žalgirisom, Nižnim Novgorodom i Dinamo Sasarijem.

Kvalifikacije za Evroligu, četvrtfinale:
utorak:
18.00 Riga – Strazbur
20.45 Ostende – Asvel
sreda:
18.00 Hapoel Jerusalim – Nimburk
20.45 Uniks – Zijelona Gora

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: