Federer stigao u Srbiju!

Iznenađenje! Rodžer Federer stigao je sa Stanislasom Vavrinkom u Srbiju i igraće meč 1. kola Svetske grupe Dejvis kupa.

Izvor: B92

Sreda, 29.01.2014.

16:53

Default images

Federer je na aerodrom Nikola Tesla stigao sa Stanislasom Vavrinkom i odatle se uputio ka Novom Sadu.

Kako B92 saznaje, Švajcarci su iznajmili poseban hotel u blizini Novog Sada. Na aerodromu ih je dočekao ambasador Švajcarske, a odmah sa piste Vavrinka i Federer su se uputili ka Novom Sadu.

Koliko je Federer šokirao sve u Srbiji svojim dolaskom govori i anegdota sa aerodroma. Naime, predsednik Teniskog saveza Beograda Milan Slavković je prišao na aerodromu gospodinu u plavoj perjanoj jakni rekavši mu da podseća na Rodžera Federera, a nakon toga je dotični gospodin skinuo kapu i odgovorio: „Pa ja i jesam Rodžer Federer.“

„Ni Vavrinki sigurno neće biti lako, on u Srbiju stiže posle samo jednog treninga. informacija koja se pojavila za Rodžera Federera sve je iznenadila i ona govori o ambicijama Švajcarske na predstojećem duelu“, rekao je selektor Srbije Bogdan Obradović za B92 dodavši da i pored snažnog tima Švajcarske veruje u naš tim.

Duel 1. kola Svetske grupe između Srbije i Švajcarske igra se predstojećeg vikenda u Novom Sadu.

Za Srbiju neće nastupiti Novak Đoković, Janko Tipsarević i suspendovani Viktor Troicki, a trebalo bi da igraju Dušan Lajović, Filip Krajinović, Ilija Bozoljac i Nenad Zimonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

427 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: