SP: Kraj za juniore u osmini finala

Muška juniorska rukometna reprezentacija Srbije iznenađujuće je završila takmičenje na Evropskom prvenstvu u Bosni i Hercegovini već u osmini finala.

Izvor: JT

Utorak, 23.07.2013.

08:25

Default images

’Orlići’ su bili odlični u grupnoj fazi, a u osmini finala poraženi su od Holandije sa 26:25.

Najbolji u pobedi Holanđana bio je Benghanem sa šest pogodaka, koliko su u našem timu postigli Pešić i Dekić.

Izabranici selektora Vladimira Dragićevića poklekli su u nokaut fazi i neočekivano ostali bez prilike da se bore za završnicu šampionata. Igrali su slabo u prvom polvremenu, pokušali da se vrate u meč u nastavku, ali nisu odoleli velikom pritisku u borbi protiv upornog i raspoloženog rivala.

Holanđani su zasluženo ostvarili veliki uspeh i u četvrtfinalu se sastaju sa Šveđanima, koji su lako nadigrali Argentince (36:21).

Na šampionatu za rukometaše do 21 godine branilac titule Nemačka poražena je od Francuske, a velika iznenađenja priredile su reprezentacije Švajcarske i Brazila, koje su pobedile Dansku, odnosno Sloveniju. Domaćin Bosna i Hercegovina izgubila je od Egipta posle produžetka sa 28:25.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: