B92: Mihajlović zvanično selektor

Siniša Mihajlović od subote je i zvanično selektor reprezentacije Srbije pošto su se čelnici FSS dogovorili sa njegovim advokatima oko svih uslova, saznaje B92.

Izvor: AK

Subota, 19.05.2012.

13:03

Default images

Pregovori su bili "zapeli" u četvrtak, ali je u subotu pre podne sve rešeno i očekuje se da će Mihajlović u ponedeljak biti promovisan u novog selektora Srbije.

Mihajlović je već poslao spisak reprezentativaca koje će da vodi u Sent Galen, Rim i Stokholm, gde će "Beli orlovi" igrati prijateljske utakmice protiv Španije, Francuske i Švedske.

Delegacija FSS-a sa predsednikom Tomislavom Karadžićem na čelu pregovarala je sa advokatskim timom Siniše Mihajlovića i pronašla je rešenje oko dvostrukog oporezivanja, što je bila glavna prepreka prilikom dogovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: