Smiljanić: "Kvalitetniji smo"

Fudbaler Partizana Milan Smiljanić rekao je pred prvi meč polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde da su on i njegovi saigrači svesni da su bolji od rivala.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 20.03.2012.

23:51

Default images

"Očekujem da polufinale rešimo već u prvoj utakmici jer pobedom na 'Marakani' faktički obezbeđujemo prolaz. Svesni smo da smo kvalitetniji i da ćemo to pokazati na terenu. Zvezda je u nekom naletu, ali mi gledamo sebe i ako budemo dobro odigrali pobedićemo".

Kapiten Partizana Saša Ilić rekao je da je bitno da njegova ekipa odigra disciplinovano i agresivno da bi napravila dobar rezultat pred revanš meč.

"Gol protiv Crvene zvezde je najlepši osećaj koji fudbaler Partizana može da doživi. Meni je bitno da odigramo disciplinovano i agresivno i napravimo dobar rezultat za revanš".

On je dodao i da protivnik igra nadahnuto u drugom delu sezone, ali da to nije presudno za derbi gde je potrebna posebna inspiracija.

"Zvezda ima četiri pobede iz četiri utakmice u prolećnom delu, mi se polako vraćamo u formu, ali u derbiju to nije bitno, već odredjena inspiracija pojedinca ili ekipe", rekao je kapiten Partizana.

Golman crno-belih Vladimir Stojković istakao je da se za derbi priprema kao i za svaku drugu utakmicu, a Stefan Babović je izjavio da se nada atraktivnoj utakmici.

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije igra se na stadionu Crvene zvezde u sredu u 19h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: