Dimitrijević zvanično u Zvezdi

Prvo pojačanje Crvene zvezde ovog leta Miloš Dimitrijević izjavio je da će učiniti sve da bude naslednik Roberta Prosinečkog u crveno-belom dresu.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 10.06.2011.

13:52

Default images

Doskorašnji igrač Rada, inače, sin legendarnog fudbalera Partizana Zorana Čave Dimitrijevića potpisao je trogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem 7, koji je pre više od dve decenije bio 'u vlasništvu' Roberta Prosinečkog.

Mislim da sam napravio pravi potez dolaskom u Crvenu zvezdu. Nadam se da će ljudi iz kluba, ali i trener Prosinečki koji je nekada igrao na mojoj poziciji biti zadovoljni“, rekao je Dimitrijević.

’Mali Čava’ istakao je da poštuje sve što je njegov otac uradio u dresu Partizana, ali da sam odlučuje o svojoj karijeri.

Nisam dete Partizana, odrastao sam u Francuskoj i fudbal sam počeo da igram u Nantu“, rekao je Dimitrijević.

Miloš Dimitrijević ima 27 godina, rođen je u Beogradu, ali se kao dete preselio u Francusku. Profesionalnu karijeru počeo je u Nantu 2004. godine, posle tri godine preselio se u Grenobl, a od prošlog leta bio je član Rada. Minulih šest meseci proveo je na pozajmici u italijanskom Kjevu. Za našu mladu reprezentaciju debitovao je protiv Tunisa 2006. godine, a jesenas ga je povreda sprečila da debituje za A reprezentaciju u prijateljskom meču protiv Bugarske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: