Četvrtak, 03.03.2011.

12:10

Zlatan neizvestan za derbi

Nastup Zlatana Ibrahimovića u subotnjem derbiju italijanske Serije A protiv Juventusa neizvestan je zbog bolova u leđima.

Izvor: B92

Default images

Ibrahimović je osetio bolove u leđima posle pobede protiv Napolija (3:0) pre tri dana i od tada je na terapijama.

Trener Milana Masimilijano Alegri u velikom je problemu pošto mu je Ibrahimović, koji je ove sezone u Seriji A postigao 14 golova, potreban i za revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Totenhema u Londonu sledeće sedmice.

Ukoliko Ibrahimović ne bude mogao da igra u Torinu najverovatnije će ga zameniti Antonio Kasano.

"Roso-neri" na tabeli italijanskog sampionata zauzimaju prvo mesto sa pet bodova više od drugoplasiranog Intera. Duel sa Juventusom, osim bodova u trci za titulu prvaka, važan je i zbog velike želje za revanšom pošto je "Stara dama" u prvom delu sezone pobedila u Milanu (2:1).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: