B92: I Adijah u Humskoj do leta?

Još jedan reprezentativac Gane, Dominik Adijah, provešće prolećnu polusezonu u Humskoj, saznaje B92.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.01.2011.

12:47

Default images

U toku su pregovori uprava Partizana i Milana jer je mladi fudbaler koji igra za Ređinu igrač 'rosonera'.

Adijah je rođen 29. novembra 1989. godine, klasičan je napadač, a bio je učesnik SP u Južnoj Africi. Počeo je u Fejenordu, vratio se u Ganu, u Harts of Oak, a posle dve godine u norveškom Fredrikstadu, 2. januara 2010. potpisao je ugovor sa Milanom.

Adijah je bio najbolji igrač i strelac Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina 2009, ekipa koju je predvodio osvojila je titulu prvaka sveta. Na prethodnom Svetskom prvenstvu imao je priliku da uđe u istoriju ali je njegov udarac rukom zaustavio Suares pa je Gana, posle promašaja gijana sa penala, ostala bez polufinala.

Tokom jeseni je odigrao 12 utakmica i postigao dva gola za Ređinu. Iako je letos pozajmljen Ređini, Adijah, prema dostupnim informacijama, može da promeni sredinu jer nije u 2010. igrao zvanične utakmice za Milan.

Partizan je u ovom prelaznom roku angažovao još jednog reprezentativca Gane, Princa Tagoea, koji će u ponedeljak popodne biti i zvanično predstavljen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: