Veljko Batrović u Partizanu

Podgorički dnevnik Arena objavio je na naslovnoj stranici u petak da je "najtalentovaniji crnogorski fudbaler Veljko Batrović prešao u Partizan."

Izvor: B92, www.arenacg.net

Petak, 06.08.2010.

18:14

Default images

"Ni Arsenal, ni PSŽ, ni Inter, ni Roma - već Partizan. Najtalentovaniji crnogorski fudbaler Veljko Batrović, na čiji račun je Arsen Venger izneo hvalospeve prilikom njegovog boravka u Londonu, karijeru će nastaviti u crno-belom dresu, istom onom koji je njegov otac Zoran sa uspehom nosio krajem osamdesetih godina," piše Arena.

Veljko se sa ocem Zoranom preselio u Beograd i već dve nedelje trenira pod rukovodstvom trenera omladinaca Slađana Šćepovića.

"Partizan, tj. menadžer Nikola Damjanac, koji radi za Faljija Ramadanija, ga prati već duži vremenski period i mogu reći da je
posao skoro finalizovan. U procentima - 99% Batrović karijeru nastavlja u Humskoj
," rekao je Areni u četvrtak uveče predsednik FK Bubamara revita Budimir Miranović.

"Manji problem može da predstavlja prilično komplikovana papirologija i novi propisi UEFA koji govore da i roditelj mora zasnovati radni odnos, ali verujem da će sve biti ubrzo gotovo i da će Veljko biti licenciran," rekao je Miranović za Arenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: