Sukob navijača Zvezde i Slovana

Tokom utakmice između Crvene zvezde i Slovana u Beogradu, u kvalifikacijama za Ligu Evropa došlo je do manjeg incidenta.

Izvor: NK

Četvrtak, 29.07.2010.

23:20

Default images

Gostujući i domaći navijači su pokupali da se sukobe tokom meča na stadionu "crveno-belih".

Sredinom drugog poluvremena pukao je "topovski udar" na istočnoj tribini, na kojoj je u ograđenom delu bilo smešteno oko 200 navijača slovačke ekipe.

Navijači Slovana su posle toga počeli da čupaju stolice i počeli da gađaju navijače na istočnoj tribini, a navijači beogradskog tima su im uzvratili.

Ubrzo je stigao kordon policije i odvojio navijače, ali su posle toga navijači Zvezde na južnoj tribini počeli da gadjaju pristalice Slovana. I na taj deo stadiona stigao je kordon policije i sprečio incidente.

Dvojica Zvezdinih navijača povređeni

Dvojica navijača Crvene zvezde teže su povređeni tokom utakmice između beogradskog kluba i Slovana, a lekarski timovi su imali šest intervencija.

Kako je agenciji Beta rečeno iz klinike Anlave, navijač A.S. (1981), koji je bio u alkoholisanom stanju, zbog dubokih rasekotina desne šake prebačen je u Urgentni centar, dok je drugi mladić, M. T. (1991), zadobio posekotine obe šake. Obojica su se povredili na šiljke od ograde.

Dvojica lakše povređenih navijača iz Slovačke i još dvojica koji su kolabrirali zbrinuti su na licu mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: