Stojković rešen da ode iz Sportinga

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković rešen je da napusti lisabonski Sporting, pošto ne dobija priliku da brani.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Petak, 23.10.2009.

23:50

Default images

"Odlučan sam u nameri da po svaku cenu napustim Lisabon. Treniram punom parom i maksimalno sam spreman za takmičarski ritam, ali su šanse minimalne da se ovde promeni status. Razgovaraću sa čelnicima Sportinga, pošto ovako više ne ide i pored moje čelične volje", izjavio je Stojkovic za "Večernje novosti".

"Sporting ima neke svoje želje kada je u pitanju obeštećenje i zbog toga nisam otišao letos u Evropu. Ostao sam da se borim, da stanem na gol. Ipak, učiniću sve da u narednom prelaznom roku budem u drugoj zemlji", dodao je Stojković, a moguća destinacija je Olimpijakos, čiji su agenti gledali meč Srbija – Rumunija:

"Krug se polako sužava, a jedino što me u svim pregovorima zanima, samo je moja minutaža. Kroz utakmice se stiče sigurnost, što se u mom slučaju pokazalo u Španiji. Kada sam stao na gol Hetafea, prekinuli smo seriju slabih rezultata i pobedili Sevilju. Meni je poraslo samopouzdanje, a onda su usledile odlične partije. Iskreno, kada ste stranac, pogotovo golman, niko za vas neće mnogo da se žrtvuje. Na kraju, verujem u srećan rasplet u novoj godini", kaže 26-godišnji čuvar mreže.

Stojkoviću je veliki motiv Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi naredne godine.

"Lično sam spreman i da za manju platu branim, pošto me čeka SP u Južnoj Africi, a kada se takmičiš sa najboljima, moraš da budeš smiren i u vrhunskoj formi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: