Janevski potpisao faksom

Čedomir Janevski novi je trener Crvene zvezde, saznaju 'Novosti'.

Izvor: B92, www.novosti.rs

Ponedeljak, 08.09.2008.

22:02

Default images

Makedonski stručnjak nije uspeo da sredi ekspresan dolazak iz Dubaija u Beograd u ponedeljak, pa je ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom potpisao putem razmene faksova. Janevski se obavezao na jednogodišnju vernost crveno-belima, a u utorak po podne bi trebalo da doputuje u Srbiju i zvanično preuzme funkciju. Uoči polaska iz Dubaija, bivši trener belgijskog Briža potvrdio je dogovor sa Crvenom zvezdom.

"Posle nekoliko dana intenzivnih pregovora sa Ilijom Ivićem, postigli smo dogovor i potpisao sam ugovor sa Zvezdom do kraja sezone", rekao je Janevski.

"Znam kako izgleda raditi u velikom klubu jer sam deo karijere proveo u Brižu i Olimpijakosu. Svestan sam situacije u kojoj se nalazi Zvezda, ali ne plašim se izazova i spreman sam da se prihvatim nimalo lakog posla."

Čedomir Janevski je za deset godina karijere vodio mladu reprezentaciju Makedonije, nižerazredni belgijski Blankenberg, a za četiri meseca na klupi Briža, 2007. godine, uspeo je da osvoji kup. Bio je asistent Norvežanina Tronda Solida u Olimpijakosu, a u Zvezdu dolazi iz Al Šaaba, kluba iz UAE, gde je pomagao Hrvatu Luki Peruzoviću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

275 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: