WTA turnir u Beogradu 2009. godine

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 01.04.2008.

15:01

Default images

Prvi WTA turnir u Srbiji biće organizovan u februaru ili oktobru naredne godine, a nagradni fond tog takmičenja iznosio bi do 750.000 dolara, rekao je generalni sekretar Teniskog saveza Srbije Dušan Orlandić. Dogovor o organizovanju WTA turnira II kategorije u Beogradu postignut je pre četiri dana na sastanku u Majamiju kome su pored Orlandića prisustvovali predsednik WTA Lari Skot i predsednik TSS Slobodan Živojinović.

"Slobodni termini su februar i oktobar, a pošto će turnir biti II kategorije, na njemu će moći da igraju dve naše najbolje teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković", rekao je Orlandić.

Generalni sekretar TSS dodao je da će konačna odluka o datumu održavanju turnira biti deneta posle razgovora sa Ivanović i Janković.

"Videćemo kakve su njihove želje i šta im najviše odgovara i time ćemo se rukovoditi, a turnir bi se igrao u Areni, na tvrdoj podlozi. U maju ćemo u Beogradu ugostiti Skota, koji će doći da bi se upoznao sa uslovima u Areni", rekao je Orlandić.

Prema njegovim rečima, kompletan dogovor oko organizacije turnira trebalo bi da bude zaokružen za vreme gren slem turnira u Vimbldonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: