TOP16 Evrolige ipak u "Pioniru"

Izvor: B92, novosti.co.yu

Sreda, 06.02.2008.

22:36

Default images

Košarkaši Partizan Igokee i utakmice Top 16 faze Evrolige igraće u dvorani "Pionir". Ovo je konačna odluka ljudi koji vode šampiona Srbije. Ideja da "crno-beli" svoje rivale dočekaju i isprate u beogradskoj "Areni" više je bila plod navijačkih želja nego realnih mogućnosti.

Mlađan Šilobad, poslovni direktor Partizana, u sredu je stavio tačku na priču o odlasku iz "Pionira".

"Panatinaikos, Sijenu i Efes Pilsen ćemo dočekati u "Pioniru". Dnevni zakup beogradske "Arene" je 20.000 evra. Računajući i obavezne treninge dan pred utakmicu, ukupna suma je izuzetno visoka za nas. Nalazimo se u veoma teškoj finansijskoj situaciji u kojoj malo ko želi da prepozna značaj onoga šta smo kao najtrofejniji srpski klub uradili i ove sezone u Evropi," zaključuje Šilobad. Uprava "crno-belih" će ovih dana odlučiti kako će i po kojim cenema prodavati ulaznice za tri meča u Top 16 u "Pioniru". Verovatno će se, kao i prošle sezone, prodavati paket od tri ulaznice. Godišnje pretplatne karte važiće i za drugu fazu Evrolige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: