Milan Stepanov 4 godine u Portu

Izvor: IL

Petak, 27.07.2007.

20:57

Default images

Reprezentativac Srbije Milan Stepanov novo je pojačanje bivšeg prvaka Evrope iz 2004. godine, Porta. Stepanov je u Porto prešao iz turskog Trabzonspora, a ugovor je potpisao na četiri godine. Finansijski detalji ugovora nisu saopšteni.

24-godišnji Stepanov prešao je u klub koji i ove sezone igra Ligu šampiona i koji je aktuelni prvak Portugala. 

"Ovo je najveći trenutak moje karijere do sada. Potreban mi je bio novi izazov i sada želim da pokažem zbog čega me je Porto želeo u svojim redovima,“ rekao je Stepanov.

Stepanov je pet ipo sezona proveo u FK Vojvodina, pre nego što je u sezoni 2005/06 prešao u Trabzonspor. U turskom prvenstvu igrao je 37 mečeva. Za reprezentaciju Srbije Stepanov je odigrao 5 utakmica, a sa mladom repprezentacijom SCG učestvovao je na finalnom turniru Evropskog prvenstva u Portugalu 2006. godine, na kojem je naš tim stigao do polufinala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: