Jokić zaludeo NBA: Evo zašto ga zovu Džoker VIDEO

NBA liga s nestrpljenjem čeka veliko finale, pa uveliko najavljuje seriju u kojoj će ključna figura biti naš Nikola Jokić.

Izvor: B92

Petak, 26.05.2023.

12:20

Jokić zaludeo NBA: Evo zašto ga zovu Džoker VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

Nakon što je dominirao u serijama sa Vulvsima (4-1), Sansima (4-2) i Lejkersima (4-0) sa osam tripl-dablova, čime je nadmašio 56 godina star rekord Vilta Čemberlena, prvi put će se boriti za titulu.

Dvostruki uzastopni MVP je pokazao celom svetu da je nezastuženo ostao i bez trećeg priznanja u nizu sa prosekom od 27,8 poena, 14,5 skokova i 11 asistencija u finalu Zapada.

Iako ne privlači pažnju onim što je zaštitni znak NBA lige decenijama, a to su fizičke predispocizije, Jokić je vrlo zanimljiv navijačima kao ličnost.

Stoga je i NBA liga na svojim društvenim mrežama objavila sjajan video Jokića u raznim komičnim situacijama.

Na snimku se mogu videti lapsusi tokom razgovora s medijima, plesni pokreti u dvorani, ali i detalji s terena koji oslikavaju Jokićevu košarkašu genijalnost.

Jokićeva spontanost oduševljava Amerikance i zato ga u SAD i zovu Džoker, što se može prevesti i kao "šaljivdžija", a njegovo prezime im je samo pomoglo da mu nađu idealan nadimak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: