Lebron se vratio, Vučević isključen – Čikago slavio u Los Anđelesu VIDEO

Košarkaši Čikago Bulsa pobedili su kao gosti Los Anđeles Lejkerse rezultatom 118:108.

Izvor: MT

Nedelja, 26.03.2023.

23:53

Lebron se vratio, Vučević isključen – Čikago slavio u Los Anđelesu VIDEO
Foto: Profimedia

Bulsi su odigrali izvrsnu utakmicu i tako ostali u igri za plasman u plej-in na Istoku.

Sa druge strane, povratak Lebrona Džejmsa posle povrede nije protekao kako su jezeraši zamišljali, a šansu za revanš Čikagu imaće za tri dana.

Utakmicu je obeležilo i isključenje za Nikolu Vučevića, koje je zaradio tokom druge četvrtine.

Vučević je zbog komentarisanja odluke da mu se dosudi faul nad Lebronom zaradio jednu tehničku, a nakon novih komentara, ali i psovki na srpskom jeziku, sudije su ga poslale u svlačionicu. Bulsi su maltene konstantno imali prednost na ovom meču, najviše je išlo do +21, a Lejkersi su tu razliku uspeli samo da smanje.

Najefikasniji je bio Levin sa 32 poena, Derozan je dodao 17, uz 10 asistencija i šest skokova, Vajt je ubacio 13, Dramond 12, a dvocifren je bio još Beverli sa 10 poena.

Kod Lejkersa Lebron je postigao 19, uz osam skokova, Bizli je dodao 18, baš koliko i Braun, Šruder je ubacio 17, dok je Dejvis imao 15 poena, devet skokova i pet asistencija.

Lejkersi imaju isti skor kao Pelikansi i Timbervulfsi (37-37), dok su Bulsi 10. na Istoku sa učinkom 35-38.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: