Ivanović: Okrećemo se ka FMP-u

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da će u predstojećem meču ABA lige protiv FMP-a morati, pre svega, da odgovori na energiju tima iz Železnika.

Izvor: B92, Beta

Subota, 28.01.2023.

15:45

Ivanović: Okrećemo se ka FMP-u
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

"Već smo se okrenuli narednoj utakmici, a to je duel sa FMP-om. Vrlo talentovana ekipa, koja igra dobru energičnu košarku sa puno trčanja i tranzicije. Imaju dobre rezultate i svoju ambiciju. Očekivano je da ovako mlad tim koji je pojačan sa vrlo dobrim strancima igra sa mnogo energije i na to ćemo morati da odgovorimo", rekao je Ivanović, prenosi klub.

"Zaista nemamo mnogo vremena za odmor i pripremu ove utakmice, ali raspored je takav kakav je", dodao je trener crveno-belih.

Košarkaši Zvezde sinoć su izgubili od Partizana u evroligaškom derbiju, a već sutra ih očekuje nova utakmica kada će gostovati FMP-u u okviru 17. kola ABA lige.

Crveno-beli su trenutno drugi na tabeli regionalnog takmičenja sa 14 pobeda i jednim porazom, dok je FMP treći sa skorom 12/4.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić naveo je da FMP igra odlično ove sezone, da ima svoj prepoznatljiv stil igre i dobre rezultate.

"Malo je vremena, ušli smo u mini ciklus u kome ćemo odigrati nekoliko vrlo teških utakmica u kratkom vremenskom periodu, ali moraćemo da odgovorimo već u nedelju čvrstom i odgovornom igrom", rekao je Dobrić.

Utakmica izmedju Crvene zvezde i FMP-a na programu je sutra od 15.00 u Železniku.

Crveno-beli potom u ponedeljak putuju u Italiju gde ih u utorak i četvrtak očekuju utakmice sa Virtusom i Milanom u Evroligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: