Umalo katastrofa: Povredio se Luka Dončić VIDEO

Slovenački košarkaš i zvezda Dalas Maveriksa Luka Dončić povredio se u noći iza nas.

Izvor: SN

Petak, 27.01.2023.

08:15

Umalo katastrofa: Povredio se Luka Dončić VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/Matt York

Dalas Maveriksi su kao gosti pobedili Finiks Sanse rezultatom 99:95 u noći između četvrtka i petka, a pobeda je bila u senci povrede velike zvezde.

Dončić je igrao samo tri minuta kada je stradao skočni zglob prilikom pivota na niskom postu, što možete videti i na priloženom video snimku.

Prognoze o tome koliko će Luka odsustvovati još nema, ali je svoje mišljenje izneo doktor Evan Džefris, jedan od najpoznatijih doktora i stručnjaka na polju sportskih povreda.

"Jedna stvar me posebno brine. Ovako ne izgleda vaš uobičajeno uganut zglob"
, poručio je Dr Džefris. Što se same utakmice tiče, Dalas je igrao na krilima raspoloženog Spensera Dinvidija koji je meč završio sa 36 poena, dok je dabl-dabl učinak od 18 poena i 12 skokova ostvario Dorijan Fini Smit.

Dvajt Pauel je postigao 15 poena, Tim Hardavej 11 uz 9 skokova i 3 asistencije, a sa 10 poena je dvocifren još bio i Redži Bulok koji je imao i 5 uhvaćenih skokova.

U redovima Finiksa, 22 poena, 6 skokova i 10 asistencija imao je Kris Pol, 22 poena i 8 skokova je zabeležio Kameron Džonson, 19 poena i 20 skokova je bio učinak Diandrea Ejtona, dok je još Mikal Bridžis bio dvocifren sa 16 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: