Katastrofa Lejkersa: -28 i salve zvižduka VIDEO

Los Anđeles Lejkersi prilično su naljutili svoje navijače novim neočekivanim porazom.

Izvor: SN

Ponedeljak, 28.02.2022.

09:20

Katastrofa Lejkersa: -28 i salve zvižduka VIDEO
Foto: Profimedia

Nju Orleans Pelikansi su obrukali Los Anđeles Lejkerse u njihovoj "Crypto.com" areni (bivši Stejpls Centar).

Navijači Lejkersa to nikako nisu mogli da prihvate, pa su posle užasnih -28 od Pelikana "zasuli" igrače zvižducima i uvredama i jasno im stavili do znanja šta misle o svemu što se dešava.

Već smo pisali o lošim odnosima u Lejkersima, o navodnom "Ratnom stanju" između generalnog menadžera Roba Pelinke i zvezde Lebrona Džejmsa, gde je rečeno da Pelinka više neće činiti usluge Lebronu nakon fijaska sa Dejvisom i Vestbrukom.

"Pre svega, ne stiskam ja dugmiće tima. Imam svoje mišljenje, ali ne upravljam ja. Za to služi naše rukovodstvo. Voleo bih da igramo bolju košarku. Entoni Dejvis, Rasel Vestbruk i ja nismo proveli mnogo vremena na terenu u istom trenutku. Mislim samo na manje od 15 utakmica ove sezone. I to je najveće razočaranje do sada za nas trojicu, jer svi mi želimo da radimo zajedno, ali još uvek nismo bili dovoljno na parketu", poručio je Lebron Džejms dan nakon pisanja o odnosu njega i Pelinke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: