Tauns pobedio Janga – prvi put u istoriji centar najbolji trojkaš VIDEO

Karl Entoni Tauns, centar Minesota Timbervulvsa, pobedio je na takmičenju u brzom šutiranju trojki na ovogodišnjem Ol-Staru.

Izvor: SN

Nedelja, 20.02.2022.

08:15

Tauns pobedio Janga – prvi put u istoriji centar najbolji trojkaš VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/Charles Krupa

Subotnji program NBA Ol-Stara nije oduševio i osim lošeg takmičenja u zakucavanjima, videli smo da centar pobeđuje u brzom šutiranju trojki.

Karl Entoni Tauns, centar Minesote, u finalnoj seriji je bolje šutirao od plejmejkera Atlante Trea Janga i beka šutera Los Anđeles Klipersa Luka Kenarda.

Ostali učesnici su bili Fred Vanvlit, Dezmond Bejn, Zek Lavin, Si Džej Mekalum i Peti Mils.

Prvi je na parket izašao Si Džej Mekalum, novi igrač Nju Orleans Pelikansa i ostvario 19 poena, Kenard potom dolazi i sa 28 poena potvrđuje da je favorit, Zek Lavin je potom sa samo 14 poena eliminisan.

Na scenu dolazi Peti Mils koji osvaja 21 poen, pa Karl Entoni Tauns sa 22 odlazi u finale, da bi Tre Jang uspeo da bude bolji od Milsa i umesto njega se našao u finalnoj rundi.

U finalnoj seriji je Tauns "zapalio" Klivlend i sa 29 poena zakoračio ka tituli najboljeg trojkaša, a to je potvrđeno posle slabije serije Trea Janga (26) i Luka Kenarda (takođe 26 trojki, odnosno poena).

Pogledajte i sami:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: