Topin "leteo" pa pobedio zakucavanjem koje niste videli VIDEO

U noći iza nas održano je takmičenje u zakucavanjima na Ol-Staru NBA lige.

Izvor: SN

Nedelja, 20.02.2022.

08:00

Topin
Foto: Tanjug/AP Photo/Charles Krupa

Već godinama slušamo da je takmičenje u zakucavanjima prevaziđeno i mnogima dosadno, a učesnici sinoćnog programa pomogli su u toj agendi.

Izuzetak je krilni centar Njujork Niksa, Obedaja Obi Topin koji je i bio pobednik takmičenja u zakucavanjima u subotu uveče u Klivlendu.

Ostali učesnici su bili Kol Entoni, koji je na takmičenje došao u dresu svog oca Grega Entonija iz perioda Njujork Niksa, takođe je tu bio bek Hjuston Roketsa Džejlen Grin, kao i Huan Toskano Anderson.

Grin je počeo seriju promašaja, a odlično su ga ispratili i Greg Entoni i Toskano Anderson (čiji je zadnji deo dresa bio omaž njegovoj zemlji, Meksiku), pa Topin nije imao previše težak zadatak.

Krilo Njujork Niksa je "poleteo" na prvom zakucavanju i oduševio publiku, a za kraj je odabrao zanimljivo zakucavanje kakvo do sada niste videli, uz pomoć table.

Pogledajte i sami:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: