Trener Brage: Da pobedimo Zvezdu za prvo mesto

Trener Brage Karlos Karvahal razočaran je nakon poraza njegove ekipe od Mitjilanda 3:2, ali još uvek smatra da je njegov tim taj koji određuje svoju sudbinu,

Izvor:

Petak, 26.11.2021.

13:00

Trener Brage: Da pobedimo Zvezdu za prvo mesto
Foto: Profimedia

Pometnju u grupi je napravio Evandro koji je postigao gol pri rezultatu 2:2 i na taj način ostavio Dance u borbi za prolaz dalje.

Taj rezultat ne ide na ruku ni srpskom predstavniku Crvenoj zvezdi koja bi, da je ostalo nerešeno, već prošla u narednu fazu.

"Greške se dešavaju, to je fudbal. Suočili smo se sa teškim rivalom jer je Midtjiland jako dobro ušao u meč. Postigli su gol u prvom minutu, ali smo uspeli da uspostavimo balans do poluvremena i da izjednačimo. U drugom poluvremenu nisam bio zadovoljan igrom, ali smo onda promenili pristup, zaigrali rizičnije i stigli do 2:2. Nažalost napravili smo grešku koja nas je koštala poraza", rekao je nakon meča.

Ističe uverenost da će njegov tim savladati Crvenu zvezdu.

"Još uvek sve držimo u svojim rukama. Treba da pobedimo Crvenu zvezdu i da osvojimo prvo mesto. Sa utakmicom na svom terenu i pred našim navijačima imamo sve šanse da prođemo dalje i da se dokopamo prvog mesta. Ne vredi gledati u prošlost jer sve zavisi od nas. Uradićemo sve što je u našoj moć", zaključio je.
Standings provided by SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: