Jokić vidno zadihan tokom izjave VIDEO

Nikola Jokić odigrao je još jedan veoma dobar meč u dresu Denver Nagetsa, ovog puta protiv Minesota Timbervulvsa.

Izvor: SS

Nedelja, 31.10.2021.

14:10

Jokić vidno zadihan tokom izjave VIDEO
Photo: Tanjug/AP Photo/Bruce Kluckhohn

Ubacio je 26 poena i imao čak 19 skokova i sedam asistencija uz blokadu sekund pre kraja utakmice za pobedu svog tima.

Posle meča tokom davanja izjave bio je veoma iscrpljen i vidno zadihan.

"Da budem iskren, bila je ovo i pomalo traljava utakmica sa naše strane, sleteli smo u 3 ili 3:30, u krevetu smo bili oko 4 ili 4.30. Nismo imali energije, bilo je jako teško igrati, ali smo uspeli da shvatimo šta treba da uradimo, držali smo ih opet ispod 100 poena i to je dobra stvar. Igra u poslednjim trenucima je bila stvarno loša, ali smo izblokirali šut i došli do skoka, pa je pobednički potez bio naš. Trebalo bi da budemo bolji, ali znate, duga je sezona, igramo utakmicu za utakmicom i ima stvari koje mogu biti izgovor, ali sve je to deo NBA lige", rekao je Jokić.

Osam sekundi pre kraja Jokić je izgubio loptu, ali se ispravio blokadom u poslednjoj sekundi.

"Vezali smo dve izgubljene lopte, treća je bila moja i to je deo igre. Trudiću se da budem bolji, niko ne želi da gubi loptu. Ali moj tim mi je čuvao leđa i uradili smo sjajan posao", rekao je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: