Piksi: Nikoga se nisam odrekao

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi započeo je "Operaciju Katar 2022".

Izvor: MS

Petak, 05.03.2021.

12:26

Piksi: Nikoga se nisam odrekao
Starsport

Piksi je objavio spisak od 30 imena za start kvalifikacija za Mundijal u Kataru, na kome ima nekoliko iznenađenja.

Među njima su povratnici kao što su Marko Petković (TSC), Milan Gajić (Crvena zvezda), Nenad Krstičić (AEK), Andrija Živković, "sveža krv" poput Ivana Ilića i Uroša Račića, a nema dosadašnjeg kapitena Aleksandra Kolarova.

Takođe, ni Luke Milivojevića i Adema Ljajića, kao što je najavljeno, ali ni Uroša Đurđevića, iako su postojale indicije...

"Posle ozbiljne i temeljne analize koju sam sproveo sa svojim saradnicima, na osnovu kriterijuma koji su za nas važni i relevantni, odlučio sam da za predstojeće tri utakmice u kvalifikacijama za SP Кatar 2022 pozovem ovu grupu igrača. Na spisku se nalazi 30 imena što predstavlja proširenu listu", rekao je Stojković za sajt FSS.

Napomenuo je i da se nije odrekao nijednog igrača koji konkuriše.

"Hoću da naglasim da se nisam odrekao ni jednog igrača, da postoji jedna veća grupa potencijalnih reprezentativaca koje pratimo i svima su vrata otvorena, uz napomenu da su Matija Nastasić i Mijat Gaćinović u fazi oporavka od povrede", izjavio je Stojković.

Srbija 24. marta čeka Republiku Irsku, tri dana kasnije Portugal, a poslednjeg dana u mesecu igra u Bakuu sa Azerbejdžanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: