"Zašto napadi na Gobeljića? Pa promaši i Ibrahimović" VIDEO

Milan Borjan, kapiten i golman Crvene zvezde, stao je u odbranu saigrača Marka Gobeljića.

Izvor: MS

Petak, 26.02.2021.

16:00

Foto: Starsport

Uradio je to dan posle remija sa Milanom (1:1) na San Siru, za eliminaciju iz Lige Evrope, nakon što je Gobeljić skrivio penal, promašio zicer i zaradio isključenje.

Borjan je upravo pričao o tome kada ga je novinar portala B92.net upitao da prokomentariše tu situaciju.

"To je sve fudbal. Vidim po novinama, ljudi me zovu i kako napadaju Gobelju. To je dečko koji 'gine' za Zvezdu i ima veliko srce. Mnogi ne znaju da je igrao povređen sa otečenim zglobom... Nije potrebno da se napada jedan čovek, mi smo ekipa i svi se držimo zajedno", počeo je Borjan.

Zvezdina "jedinica" smatra da su preterani napadi na njegovog saigrača.

"To nije u redu. Pravi zvezdaši znaju ko je Marko Gobeljić, veruju u njega, kao što veruju u saigrače i mene. Javnost i svi su preoštro reagovali, sve je to fudbal", dodao je Borjan, a onda izanalizirao tri upečatljiva detalja.

"Lopta ga je pogodila u ruku, dobio je žuti karton, a nije trebalo. Promašio je gol, svako promaši, pa i taj Ibrahimović... Promaši dosta vrhunskih igrača u još bitnijim utakmicama od ove. Zato velika podrška za brata", zaključio je Borjan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: