Nije Luka Jović jedina enigma

Nekoliko pojačanja Real Madrida u poslednje vreme nije bilo na visini zadatka.

Izvor: MT

Utorak, 26.01.2021.

10:45

Nije Luka Jović jedina enigma
Foto: Profimedia

I dok je Luka Jović po minute morao da ode u Ajntraht iz Frankfurta, gde je dobro krenuo, Eden Azar je proteklog vikenda odigrao najbolju partiju u sezoni.

U trijumfu nad Alavesom imao je gol i asistenciju.

Belgijanac, uprkos bledim partijama od leta 2019. godine, nekako je bio u senci kritika koje su bile pre svega usmerene ka srpskom napadaču.

U prvoj sezoni imao je mnogo problema sa povredom kolena, a jedan gol protiv Granade bilo je sve od njega. Zaista malo od igrača koji je plaćen više od 100.000.000 evra.

Ni druga kampanja u dresu kraljevskog kluba nije (za sada) baš najbolja. I dalje se mučio sa povredom, a tu je bila i pauza zbog pozitivnog testa na koronavirus.

Pre meča sa Alavesom uspeo je da postigne samo dva gola – protiv Ueske i Intera.

"Tačno je da je strpljenje u Realu teško, ali imamo veliku veru u Edena. Imao je sjajnu predstavu protiv Alavesa, gol i asistencija. Videli smo bljesak, Azara u najboljem izdanju i to ćemo nadam se videti u svakoj utakmici", rekao je pomoćnik Zidana, David Betoni.

Real ide polako sa Azarom, pošto povreda još uvek nije prošlost.

Čak i u meču sa Alavesom Azar je u nekoliko navrata šepao, a plan je da za dvomeč sa Atalantom u osmini finala Lige šampiona bude 100 odsto spreman.

Do tada bi ovaj krilni napadač trebalo da odigra pet utakmica u LaLigi...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: