Favr ljut na Sergeja: Bacio se u bazen

Trener Borusije Dortmund smatra da je Sergej Milinković-Savić simulirao jedanaesterac.

Izvor: SN

Četvrtak, 03.12.2020.

09:40

Favr ljut na Sergeja: Bacio se u bazen
Photo by Lars Baron/Getty Images

Lacio i Borusija su odigrali nerešeno, 1:1, u utakmici 5. kola grupne faze Lige šampiona, a srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić bio je u centru pažnje.

Upravo je on iznudio taj jedanaesterac koji je u gol pretvorio Čiro Imobile i Lacio izvukao veoma važan bod. Dortmund se svakako plasirao u nokaut fazu kao prvi u grupi.

Lusijen Favr, trener Borusije, bio je vrlo ljut iako je njegov tim siguran u narednoj fazi, jer smatra da penala nije bilo i da je Sergej Milinković-Savić simulirao.

"Bilo je nerešeno zbog nepostojećeg penala. Naravno da je simulirao, izgledalo je kao da se (Sergej) bacio u bazen. To je smešno, nema govora o faulu i penalu, a u krajnjem slučaju, plasirali smo se dalje i to je to", rekao je Favr posle meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: