Prvo "pokrao" Novaka, a onda i Karena – užasna odluka sudije VIDEO

Teniski sudija Adel Nur napravio je katastrofalnu grešku u drugom setu meča između Karena Hačanova i Danijela Evansa.

Izvor: PT

Petak, 23.10.2020.

20:00

Default images

Igrao se taj-brejka, Hačanov je vodio 1-0, i rezultat na semaforu je bio 7:7 kada je britanski teniser poslao lopticu u aut.

Nur je rekao da je loptica bila u terenu, na šta je Hačanov rekao: "Ne, ne, ne... Video sam da je 'ovoliko' loptica u autu". Rus nije mogao da veruje, Evans je ni kriv ni dužan došao do mini brejka koji je u sledećem poenu uspeo da potvrdi i dođe do izjednačenja u setovima.

Prilikom odlaska na kratku pauzu između setova, Hačanov je snažno udario u mrežu, a potom je i reketom lupio po stolici gde sedi sudija.

Epilog – Hačanov je izgubio treći set i meč.

Ruski žestoko je oštećen od strane Adela Nura, kojem ovo nije prvi put da "briljira".

Čitaoci našeg sajta sećaju se meča između Novaka Đokovića i Kaspera Ruda sa turnira u Rima ove godine kada je Nur napravio tri neverovatne greške na štetu srpskog tenisera...

Pročitajte još:

* Sudija napravio tri neverovatne greške na štetu Đokovića VIDEO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: