Jokić otkrio šta misli o trenutnom rezultatu finala Zapada

Srpski košarkaš Nikola Jokić govorio je posle pobede njegove ekipe nad LA Lejkersima u trećoj utakmici finala Zapada (114:106).

Izvor: MT

Sreda, 23.09.2020.

08:30

Jokić otkrio šta misli o trenutnom rezultatu finala Zapada
Tanjug/AP

Sjajni centar Nagetsa je meč završio sa dabl-dablom – imao je 22 poena, 10 skokova i pet asistencija, uz po ukradenu loptu i blokadu, ali i pet izgubljenih lopti.

Jokić ovoga puta nije odlučivao u završnici, pošto je to radio Džamal Marej.

"Džamal je na kraju utakmice pogodio neke zaista velike šuteve i zato smo pobedili. Verujem u njega. Može da pogodi teške šuteve. Verujem da je on super zvezda i veoma važan deo tima. Danas nas je nosio. Drago mi je što je on moj saigrač", rekao je Jokić.

Jokić smatra da je rezultat u seriji trebalo da bude drugačiji.
"Imali smo utakmicu broj dva, mislim da smo igrali sjajno. Osećam da bismo trebali da vodimo sa 2-1 u ovom trenutku. Najvažnija stvar je povratak pravog mentaliteta. Takve utakmice bole, ali je osećaj još bolji kada se vratite", dodao je srpski košarkaš.

Četvrti meč serije na programu je u noći između četvrtka i petka u 3 časa ujutru, uz prenos na TV B92.

Pročitajte još:

* Denver "prosuo" +20, pa Marej spasao dan i zasenio dabl-dabl Jokića!

* Jokić pogađao iz nemogućih pozicija

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: