"Dončić nije u Top 5 – loše šutira i stalno plače kod sudija"

Ponovo se vodi debata oko Dalas Maveriksa i Luke Dončića.

Izvor: SN

Ponedeljak, 31.08.2020.

09:45

Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Iako su Los Anđeles Klipersi pobedili Dalas Maverikse, mnogi vide Luku Dončića kao najboljeg igrača u toj seriji.

Luka je prošlu utakmicu završio sa 38 poena, devet skokova i devet asistencija, ali ipak, ne misle svi da je on baš toliko dobar košarkaš.

"Nema šanse da je Dončić među pet najboljih košarkaša u ligi. Pogledajte koliko loše šutira i slobodna bacanja i za tri poena. Kada god igra odbranu on je glavna meta protivnika i pritom plače kod sudija za svaku odluku. Bogohuljenje je porediti ga sa Lerijem Birdom", rekao je Skip Bejles.

Kontroverzni američki novinar je imao šta da kaže i povodom Lukinih čarki sa Markusom Morisom.

"Još jednom vidimo Dončića kako udara laktom Markusa Morisa dok ide ka košu. To je eskaliralo u nesportski faul i isključenje Morisa, koji mu je na prošlom meču nagazio stopalo povređene noge nakon što je Luka s leđa udario Redžija Džeksona u glavu", napisao je Skip i dodao posle:

"Luka Dončić je vuk u ovčijoj koži"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: