"Skupilo se društvo u kafani, a u pozadini svira 'Ne može nam niko ništa'"

Vlatko Čančar, košarkaš Denver Nagetsa, na zanimljiv način je prokomentarisao sliku koja je prethodnih dana kružila internetom.

Izvor: PT

Nedelja, 30.08.2020.

18:00

Default images

Jusuf Nurkić je na društvenim mrežama podelio sliku košarkaša iz nekadašnjih država Jugoslavije, a među njima je bio i Slovenac Čančar koji igra u Denveru.

Pored njega, na slici su još:

Nikola Jokić i Boban Marjanović (Srbija), Jusuf Nurkić (BiH), Ivica Zubac i Mario Hezonja (Hrvatska), Goran Dragić i Luka Dončić (Slovenija) i Nikola Vučević (Crna Gora).

Slika je nastala u Orlandu, tačnije u kompleksu "Dizni sveta" gde se nalaze košarkaši povodom završetka NBA sezone.

Čančar, koji je jedan deo karijere proveo u Srbiji igrajući u Mega Bemaksu, ovu sliku prokomentarisao je na šaljiv način:

"Skupilo se društvo u kafani, dok u pozadini tiho svira 'Ne može nam niko ništa' od Mitra Mirića. 😅😂".

Inače, nije nemoguće da je išla muzika jer su američki mediji preneli kako su jedno veče momci s ovih prostora glasno pevali u jednom restoranu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: