Otkriven pravi uzrok Antićeve smrti

Milinko Pantić, kome je Radomir Antić bio "fudbalski otac", otkrio je koji zdravstveni problem je imao srpski stručnjak.

Izvor: MS

Sreda, 08.04.2020.

21:26

Otkriven pravi uzrok Antićeve smrti
EPA/LINDSEY PARNABY

Pantića je Antić "izmislio" i doveo u madridski Atletiko, sa kojim su zajedno osvojili "duplu krunu" u Španiji, a ostalo je večno njihovo prijateljstvo.

Iako su španski mediji preneli da je Antić preminuo od pankreatitisa, Pantić je otkrio pravu istinu da je imao puno problema sa kamenom u žuči.

"Svašta sam pročitao, ima tu i mnogo izmišljotina. Prava istina je da je od početka imao problema sa kamenom u žuči, a ne sa pankreasom, koji je na kraju sve iskomplikovao. Odatle su krenuli svi problemi, kasnije se situacija pogoršala i eto, u ponedeljak je stigla najstrašnija vest", rekao je Pantić za "Novosti".

Radomir Antić je preminuo u Madridu u 72. godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: