Zvezda preko Radničkog sa +40 do polufinala Kupa Koraća

Košarkaši Crvene zvezde ubedjivo su pobedili beogradski Radnički 107:67 i plasirali se u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

Izvor: MS

Četvrtak, 13.02.2020.

15:01

Zvezda preko Radničkog sa +40 do polufinala Kupa Koraća
Starsportphoto

Turnir u niškom Čairu otvoren je tako što je tim Dragana Šakote opravdao ulogu velikog favorita, ali uz oscilacije u prvom poluvremenu.

Radnički je u prvoj deonici imao čak 12 poena prednosti, ali se Zvezda već početkom druge deonice vratila i lako preokrenula rezultat.

Tu deonicu dobila je sa 21 poenom razlike kada je zaustavila do tada raspoloženog Siniše Dunđerskog, koja je postigao trojku i sa pola terena.

Razigrali su se Branko Lazić i Dejan Davidovac, uz pomoć sjajnog Kevina Pantera, kasnije je i Vladimir Štimac dominirao pod košem i od tada je prednost samo rasla, sve do +41.

O razlici dva tima govori i da su se svi Zvezdini igrači upisali u strelce...

Najefikasniji na meču bio je Panter sa 23 poena, Štimac je imao 16 i osam skokova, a Davidovac i Bili Beron ubacili su po 11 poena.

Kod Radničkog najbolji su bili Žarko Valjarević sa 16 i Dunđerski sa 14.

Crveno-beli u polufinalu tamičenja idu na boljeg iz duela između Mega Bemaksa i užičke Slobode. Pobednik ovog susreta u polufinalu ide na boljeg iz meča Mega Bemaks - Sloboda.

Utakmicu možete da pratite uživo putem LIVE BLOG B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

147 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: