Srpski tim za OI u Tokiju trenutno broji 46 članova

Srpski tim za Olimpijske igre u Tokiju trenutno broji 46 članova, saopšteno je posle sednice Izvršnog odbora Olimpijskog komiteta Srbije (OKS).

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 27.12.2019.

14:59

Srpski tim za OI u Tokiju trenutno broji 46 članova

Nove članice tima zvanično su postale Milica Mandić i Tijana Bogdanović u tekvondou, koje su se na taj način pridružile vaterpolistima (11 članova), odbojkašicama (12), basketašima (četiri), plivačima (tri), strelcima (pet), atletičarima (dva), rvačima (tri), kajakašima (dva) i veslačima (dva).

Tim će do Igara u Toki sigurno biti brojniji za tenisere, a šansu da izbore plasman imaju košarkaši, košarkašice, odbojkaši, rukometašice...

Olimpijski komitet sutra će zvanično proglasiti najbolje sportiste u 2019. godini na tradicionalnoj svečanosti u Domu Narodne skupštine Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: