Luka Modrić prvi put govorio za srpske medije FOTO/VIDEO

Hrvatski reprezentativac i fudbaler Real Madrida Luka Modrić je prvi put govorio za srpske medije.

Izvor: SV

Nedelja, 01.12.2019.

16:32

Luka Modrić prvi put govorio za srpske medije FOTO/VIDEO

Sa njim je u Madridu razgovarao Filip Čukanović, u okviru emisije "Lično, nezvanično" koja je posvećena Luki Joviću, a premijerno će biti prikazana na Prvoj televiziji u nedelju od 18.50.

Jedan od najboljih veznih fudbalera sveta retko daje intervjue, ali je ovom prilikom pristao na razgovor jer je tema bio njegov mlađi saigrač i imenjak.

"Nije bilo previše saveta osim onih bazičnih. Tu sam mu na raspolaganju za šta god treba. Luka je mlad, ima dosta pitanja, normalnih pitanja u vezi sa ekipom. Rekao samu šta god mu treba, što se kaže, u podne, u ponoć, da mi se javi, drage volje ću mu pomoći ako mogu", naveo je Modrić.
Dodao je i da je Real Madrid najveći klub na svetu i da igrači treba da uživaju u privilegiji da nastupaju na stadionu Santjago Bernabeu.

"Luka treba da uživa, da maksimalno radi na svakom treningu, na svakoj utakmici. Ima sve predispozicije da postane odličan igrač, talentovan je jako i na njemu je da radi", dodao je Modrić.

U razgovoru se prisetio i svojih prvih dana u Madridu.

"Ja sam prošao ono što on sada prolazi, prve godine, kada ne igraš standardno... Ljudi imaju mišljenja i misle da je fudbal kao Menadžer i da se tek tako stvari dešavaju i igrači menjaju. Luka mora da bude strpljiv, da radi i na njemu je koliko će želeti da uspe u Realu", dodao je Modrić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: