Fudbaleri Junajteda u Beogradu, srpski "đavoli" poručili Vudvordu: Potroši novac VIDEO

Fudbaleri Mančester junajteda doputovali su u Beograd gde ih je na aerodromu "Nikola Tesla" sačekala grupica navijača.

Izvor: PT/MT

Sreda, 23.10.2019.

18:54

Fudbaleri Junajteda u Beogradu, srpski
Foto: B92/MT

Dvadesetak navijača je pozdravilo fudbalere svog kluba, dok su Edu Vudvardu, izvršnom potpredsedniku kluba poručili da potroši novac na nova pojačanja.

Ole Gunar Solskjer, menadžer "crvenih đavola", u Beograd je poveo 20 fudbalera, među kojima nije srpski reprezentativac Nemanja Matić.

Pored Matića protiv Partizana neće igrati David de Hea i Pol Pogba, a van ekipe su i Aksel Tuanzebe i Luk Šou.

Soskjer je na put poveo mladog Itana Lerda i aktuelnog člana rezervnog tima golmana Mateja Kovara.
Foto: B92/MT
Foto: B92/MT
Pored njih, u Beograd će doputovati Serhio Romero, Li Grant, Fil Džons, Viktor Lindelef, Hari Megvajer, Markos Roho, Aron Van-Bisaka, Brendon Vilijams, Fred, Džejms Garner, Danijel Džejms, Džesi Lingard, Skot Mektominej, Huan Mata, Andreas Pereira, Mejson Grinvud, Antoni Marsijal i Markus Rašford.

Utakmica između Partizana i Mančester junajteda, u trećem kolu Lige Evrope, na programu je u četvrtak od 18.55, u okviru Lige Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: