Odbojkašice Srbije pobedile Holandiju posle preokreta

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je u Hamamacuu Holandiju sa 3:2 u setovima (18:25, 23:25, 25:19, 26:24, 15:9), u petom kolu Svetskog kupa.

Izvor: SN

Četvrtak, 19.09.2019.

11:45

Odbojkašice Srbije pobedile Holandiju posle preokreta
Foto: FIVB

Nije bilo problema za Holanđanke u prvom setu. Rutinski su dobile taj period igre, za razliku od druge deonice, u kojoj je Srbija dugo vodila, pa ispustila vođstvo.

Ni tada Srbija nije odustala i odličnom igrom stigla je do 2:1, da bi posle pravog odbojkaškog maratona Srbija stigla do izjednačenja.

Holanđanke su jako dobro počele peti set, ali je tada usledio novi preokret Srbije i na taj način je izvojevana nova pobeda, rezultatom 3:2 u setovima.

Ekipu Srbije predvodila je kapiten Ana Bjelica sa 35 poena. Srbija sada ima tri pobede i dva poraza, koliko ima i Holandija.

U Svetskom kupu sledi druga faza, a Srbija će naredne tri utakmice igrati u Tojami. U šestom kolu Srbija će u nedelju, 22. septembra od 10 časova igrati protiv Rusije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: