Suma: Spremni smo za "rat" na terenu

Fudbaler Partizana Sejduba Suma rekao je revanš utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije neće biti drugačija od prve u Beogradu.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 13.08.2019.

14:42

Suma: Spremni smo za
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Crno-beli u Tursku putuju sa prednošću od dva gola pošto su u prvom susretu slavili sa 3:1.

Suma kaže da očekuje veoma težak meč sa turskim prvoligašem.

"Sa moje tačke gledišta utakmica neće biti mnogo drugačija, osim nekih detalja. Sve je u mentalititetu iu tome koliko želimo da pobedimo ovu utakmicu", rekao je Suma za klupski sajt.

Revanš meč se igra u četvrtak 15. avgusta od 19 sati.

"Verujem da idemo maksimalno koncentrisani i motivisani. Svi znamo da idemo u neku vrstu "rata" u kojem treba pripremiti sebe za taj meč. Jedini način je da o tome razmišljamo i verujem da momci imaju veru da to urade", zaključio je Suma.

Ukoliko Partizan prođe Malatiju za plasman u grupnu fazu Lige Evrope igraće protiv boljeg iz duela Molde - Aris (prvi meč 3:0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: