Utorak, 13.08.2019.

09:15

Virtus potvrdio: Teodosić na pregledima u Bolonji

Srpski košarkaš i kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić bio je na dodatnim pregledima u Bolonji, saopštio je njegov klub Virtus.

Izvor: B92, Tanjug

Virtus potvrdio: Teodosić na pregledima u Bolonji
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Kako se navodi u saopštenju Virtusa iz Bolonje, srpski plejmejker je na preglede došao još u subotu.

Teodosić je u Bolonji posle povrede levog stopala, koju je zaradio na pripremnom meču protiv Litvanije u Beogradu pre nekoliko dana.

"Miloš Teodosić je bio na pregledima u Izokinetičkom centru u Bolonji gde je, u saradnji sa doktorima iz reprezentacije Srbije, prošao kroz seriju terapija i dobio tretmane za naredne dane. Uz to je dobio savete od doktora Rodolfa Rokija iz bolnice "Salus". Teodosić će se vratiti u Srbiju na preglede kod lekara svoje reprezentacije, koji će zatim doneti odluku o igranju na Svetskom prvenstvu u Kini", stoji u saopštenju Virtusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: