Kraljevski doček Edena Azara

Belgijski fudbaler Eden Azar predstavljen je na "Santiago Bernabeu" kao novo pojačanje Real Madrida.

Izvor: SN

Četvrtak, 13.06.2019.

20:50

Kraljevski doček Edena Azara
Photo by Angel Martinez/Getty Images

Operacija "Eden Azar" trajala je u Real Madridu već godinama, ovog leta konačno je čitava saga gotova i navijači Reala dočekali su novu "bombu".

Madriđanu su za usluge sjajnog Belgijanca Čelsiju platili oko 100 miliona evra, a fudbaler je potpisao petogodišnji ugovor sa klubom.

Azar je u Čelsiju proveo sedam godina tokom kojih je postigao 110 golova u 352 utakmice pošto je stigao iz Lila 2012. godine.

On će biti deo novog projekta Zinedina Zidana koji uključuje već dovedene Luku Jovića, Edera Militaa (štopera iz Porta), ali i moguće Kristijana Eriksena iz Totenhema, kao i Pola Pogbu iz Mančester junajteda.

"Pridružio si se sjajnom kolektivu, jedan si od najboljih igrača na svetu, dobrodošao u porodicu Real Madrida", poručio je predsednik Real Madrida Florentino Peres, a Azar se nadovezao.

"Jedva čekam da obučem ovaj dres i branim ovaj klub. Od kad sam bio dete, sanjao sam da zaigram za Real", rekao je Azar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: